Menu

Всичко за авторепаратурата на едно място

Предлагаме разнообразие от продукти и съвременни системни решения в авторепаратурата. Имаме предимството да работим с едни от най-големите производители в бранша и свободата да пилотираме тук най-новите им технологични решения. Доставката на поръчките до всяка точка на страната се обезпечава в рамките на един ден, благодарение на двете складови бази в София и Бургас и представителството ни във Варна.

Експерти в бранша

На пазара сме повече от 20 години. Хората в екипа ни са част от компанията почти през цялото това време. Това ни помага да изградим приемственост между практиката и иновациите, които развитието на автобранша диктува и в авторепаратурата. Разбираме от авторепаратура и споделяме нашите опит и знания. Не само технологични, но и свързаните с процесите на работа и управление - за да можете да спестите както пари, така и време, когато търсите най-доброто за автосервиза си. Защото предлагаме не просто продукти, а комплексни решения, които ще повишат производителността ви.

Доброто ни име

70% от нашия бизнес е с установени в годините клиенти. Искаме да предложим най-доброто решение при всяко запитване, затова когато клиентът се връща при нас, това е знак че правим нещата по правилния начин. Доброто ни име е важно за нас, грижим се за него, оглеждайки се в ежедневната обратна връзка от вас, клиентите.

Споделяме обща визия

Знаем простата формула: доволен клиент = добрe свършена работа по колата = добър майстор = ефективна работа в автосервиза. Знаем каква добавена стойност имат обученията на служителите в автосервизите, за да бъдат Добри Майстори и вече над 20 години се грижим за професионализма им. Защото доволният от автосервиза клиент е нашият най-добър референт.

Фокусираме се върху дългосрочните партньорства, не върху бързите продажби

Много компании предлагат качествени продукти, но малко от тях могат да се похвалят със стабилни взаимоотношения с клиентите си и задълбочено разбиране на техния бизнес. Знаем, че разчитате на нашата работа, затова я вършим добре. Работим неуморно, за да ви помогнем да откриете и да се възползвате максимално от вашите предимства. Това е и гаранция за успешността на поддържаната от нас дистрибуторска мрежа в страната. Нашите клиенти са свикнали да разчитат на нас - без значение дали става въпрос за продукт, цвят, майсторски съвет, комплексно решение за работен процес или одитиране на цялостните процеси в сервиза. Как регламентираме работата си с нашите дистрибутори, можете да разберете тук или като свалите файла "ОБЩИ УСЛОВИЯ ПО ДОГОВОРИТЕ ЗА ПРОДАЖБА НА СТОКИ НА ДИСТРИБУТОРИТЕ НА “ЛАЗУРИТ 94 - АД”

Персонализираме

Имаме различни клиенти – както ОЕМ, универсални, така и малки автосервизи, с ясна визия за развитието им. Нашите клиенти изискват и получават най-добрите персонализирани решения, отговарящи точно на техните потребности.

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).