Menu

По-бързи, по-блестящи, по-ефективни: новите печеливши решения на Glasurit за лакове

Немската премиум марка в авторепаратурата Glasurit представи ново поколение ЛОС безцветни лакове серия 600, които заменят съществуващата продуктова серия.

Новите лакове са разработени, за да задоволят цял спектър от изисквания на автосервизите в отговор на високите критерии на техните клиенти. Използват се универсално, съхнат изключително бързо, предлагат силен гланцов финиш и са извънредно устойчиви на надраскване.

Натискът за оптимизация на разходите в сервиза ориентира фокуса при разработването на продукти към още по-бързи и надеждни резултати в авторепаратурата. Новите лакове на Glasurit се характеризират с много кратко време за работа, без да има нужда от изчакване между отделните нанасяния – начин сервизите да спечелят от време и разход на енергия.

Подходящи са както за частични поправки, така и за цели панели, осигурявайки изключителна здравина. Нанасят се лесно и винаги имат изключителни финални резултати при голям набор от различни условия. Те оптимизират работата в сервиза от 30 до 60% в сравнение с предлаганите до сега лакове.

С новото поколение продукти Glasurit предлага на сервизите не само идеални решения за всяка ситуация, но също така и най-кратко време за работа спрямо останалите конкуренти на пазара. Комбинацията от качество и ефективност са запазена марка на Glasurit през последните над 100 години и предлага на сервизите максимална печалба.

По традиция българският пазар е един от първите, даващи прием на най-модерните и иновативни решения в авторепаратурния бранш. Така, през далечната 1997, у нас успешно бяха внедрени водоразредимите бои на Glasurit ред 90. И сега автосервизите в страната ще бъдат едни от първите в Европа, използващи новите лакове серия 600 на Glasurit.

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).