Menu

Нова техника за по-ефективна работа в каросерийните сервизи

Лазурит 94 постоянно се старае да разширява обхвата на портфолиото си, като по този начин отговаря на нуждите на клиентите си. От края на 2013 г. предлагаме за първи път на българския пазар и система от инструменти за поправка на вдлъбнатини на швейцарския производител BETAG Innovation.

Фирмата BETAG Innovation е основана през 2001 г. в отговор на потребностите на пазара от инструменти за автосервизи, с които репаратурата да е по-ефективна. Компанията стъпва на 10 годишен практически опит и предлага решения за сервизи по целия свят. Основна цел е техниците в модерните автосервизи да работят по-ефективно. Времето е пари. Така че всички инструменти, предлагани от BETAG Innovation са насочени към подпомагане на тези автотехници да вършат работата си по-бързо и по-добре.

В BETAG Innovation вярват, че твърде много повредени панели на автомобилите днес се подменят с нови. По простата причина, че много автосервизи не разполагат с необходимите средства за ремонта на тези панели. В BETAG Innovation ги произвеждат! Така че освен стремеж за ефективност в днешните автосервизи, фирмата си сътрудничи също и с авто производители , застрахователни компании, сервизни асоциации. Всички продукти на BETAG Innovation са произведени и разработени в R & D центъра в Прага, Чехия. Разпространяват се от централата в Wollerau, Швейцария чрез международна дилърска мрежа, от която е част и Лазурит 94.

Каква е ефективността в днешния сервиз ?

- Времето е пари, така че всеки техник в сервиза се нуждае от възможно най-добрите инструменти, за да направи своята работа професионално и бързо;

- Променливите разходи следва да бъдат сведени до минимум, така че повече от оборота да остава за сервиза след ремонтите. С други думи, не всеки повреден панел от купето трябва да се сменя. Много от тях могат да бъдат поправени.

- Малките и средни щети могат да се поправят, вместо да бъдат заменяни с нови панели. BETAG Innovation са разработили ефективна система, наречена Flatliner за този вид ремонт.

- Малките и средни вдлъбнатини могат да се поправят без боядисване, при условие, че боята не е повредена. Това също намалява разходите, като по този начин целият процес на поправка е по-ефективен.

Отстраняване на вдлъбнатини без боядисване (PDR) е основната сфера на дейност на BETAG Innovation. Разработват и произвеждат широка гама от инструменти и обучават клиентите, за да ги използват. Продуктовото обучение е единственият начин да се работи с модерни сервизи, OEM производители на автомобили и застрахователни компании на професионално ниво .

Съвместно с Лазурит 94 от края на 2013г. BETAG Innovation си сътрудничи с OEM и универсалните сервизи, за да имат възможност да се обучават техници за ефективни и съвременни техники за поправка.

През октомври 2013 се състоя и първото за България обучение за работа с технологиите на BETAG Innovation, на което присъстваха представители на няколко от най-големите ОЕМ и универсални сервизи в страната.

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).