Menu

Първа копка на модерен център за авторепаратура

Лазурит’94 АД, представител на премиум марката автомобилни бои и материали Glasurit, започна с първа копка строежа на тренировъчен център за авторепаратура (Rrefinish Competence Center ) в София, който ще бъде един от най-модерните центрове за обучение в Европа.

Големият съвременен център ще бъде оборудван според най-новите технически и технологични стандарти за обучение, което гарантира, че фирмата ще може да отговори на конкретните нужди от обучение на своите клиенти. Всяка година повече от 300 участници - специалисти на фирмата, бизнес партньори, застрахователи ще могат да вземат участие, според потребностите си, в широк кръг от обучения по автобояджийство, колористика, автокаросерийни ремонти, управление на сервизи и оптимизация на разходите.

Новият център ще събере под един покрив най-съвременно оборудване, иновативна техника и висококачествени материали в авторепаратурата, а за истинските ценители на автомобилите - ретро и концептуални модели , както и дизайнерски решения за тунинг.

Галина Дойчинова, изпълнителен директор на Лазурит 94 добавя: „Аз съм изключително доволна от започването на строежа на тренировъчния център за авторепаратура (RCC) в София. Автомобилната индустрия е важна за BASF и с този модерен и най-съвременен център за обучение, ние искаме да подчертаем още веднъж, че инвестираме в най-добрите екипи, модерни технологии, апървокласната техническа база гарантира, че ще можем да отговарим на цялостните потребности на нашите клиенти за реални и ефективни постижения. "

Авторепаратурният център ще служи за обучения, сервиз и търговски център за бизнес партньорите и е планиран в съответствие със стандартите и политиката на BASF. Модерния тренировъчен център за авторепаратура (RCC) ще представя марките Glasurit, R-M, Sata, Rupes, 3М, Festool и някои нови производителите на оборудване и материали.

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).