Menu

За 23-ти пореден път членовете на Прес Авто Клуб – България, определиха най-достойните за този приз в 6 категории: Лек Автомобил, Кросоувър, Мултифункционален Атомобил, Еко Автомобил, Премиум Автомобил и Градски Автомобил. Един от шестте победители ще грабне и най-престижното отличие – Кола на 2019 за България.

Тази година Лазурит бе домакин на първия етап на конкурса - тест драйвът на всички коли - кандидати. Журналисти и представители на автомобилните вносители имаха удоволствието да се „запознаят“ отблизо с 29-те топ модели на България накуп. Събитието бе първото от планираните за годината, в която компанията ни отбелязва четвърт век на българския пазар и събра над 50 професионалисти-фенове в страстта им да открият и изпробват през желано дългата събота най-актуалните за пазара коли. Финалистите в конкурса бяха:

Леки автомобили
Audi A6 
BMW 8
Ford Focus
Kia Ceed
Peugeot 508

Мнoгофункционални автомобили
Citroen Berlingo
Opel Combo
Peugeot Rifter
Mercedes X-клас
Ssangyong Musso

Crossover автомобили
BMW X5
Citroen C5 Aircross
Honda CR-V
Suzuki Jimny
VW Touareg

Еко автомобили
Hyundai Kona Electric
Lexus LS
Mitsubishi Outlander PHEV
Nissan Leaf

Премиум автомобили
Audi Q8
BMW 8
BMW X5
Volvo V60
VW Touareg

Градски aвтомобили
BMW X2
Hyundai Kona Electric
Mahindra KUV 100
Nissan Leaf
Volvo XC40

Окончателният избор на победителите ще бъде обявен на специална церемония вечерта на 6 февруари, сряда. Там ще бъдат връчени плакетите на шестте победители в отделните категории, а малко след това измежду тях ще се избере и носителят на приза „КОЛА НА ГОДИНАТА 2019“, който ще бъде удостоен с уникалната статуетка, символ на конкурса.

Немската премиум марка в авторепаратурата Glasurit представи ново поколение ЛОС безцветни лакове серия 600, които заменят съществуващата продуктова серия.

Новите лакове са разработени, за да задоволят цял спектър от изисквания на автосервизите в отговор на високите критерии на техните клиенти. Използват се универсално, съхнат изключително бързо, предлагат силен гланцов финиш и са извънредно устойчиви на надраскване.

През октомври Лазурит 94 отбеляза двадесет годишния си юбилей на българския пазар и посрещна първите си гости в новопостроения Лазурит център.

Като представител на немския концерн Glasurit/BASF и член на Германо-българската индустриално-търговска камара, компанията е предпочитан партньор на почти всички вносител на автомобили и големите сервизи в страната.

Страница 1 от 3

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).
Научете повече Приемам