Menu

25 години успешно пренасяме в родните сервизи цветовете и технологиите за авторепаратура на химическия гигант BASF - Glasurit

 

В не толкова далечната 94-та година малка българска компания излиза на един неразработен в България пазар с голяма амбиция – да пренесе в страната световния опит в авторепаратурата. Само няколко години по-късно тази компания става един от пионерите, лансирайки у нас супер иновативната за времето си серия за водоразтворими автобои – 90ти ред на Glasurit, премиум бранда на BASF, съчетал химическите иновации с немската прецизност и 100 годишен опит в производството на авто покрития.

Така започна нашата приказка… Днес няма сервиз в България, който да не е ползвал услугите ни, а символът на тези автобои – папагалът - се е превърнал в гаранция за ефективност, качество и успех. Към цветовите решения с годините добавихме авторепаратурно оборудване и технологии; предлагаме интегрирани за автосервизи услуги, оптимизираме ефективността и процесите вътре, внедрявайки цялостни решения за техническите, оперативните и управленските им цели; провеждаме специализирани обучения и консултантски услуги за всички участници в авторепаратурния процес – автобояджии и автокаросерийни специалисти, мениджъри или собственици на автосервизи, застрахователни компании.

За 23-ти пореден път членовете на Прес Авто Клуб – България, определиха най-достойните за този приз в 6 категории: Лек Автомобил, Кросоувър, Мултифункционален Атомобил, Еко Автомобил, Премиум Автомобил и Градски Автомобил. Един от шестте победители ще грабне и най-престижното отличие – Кола на 2019 за България. Тази година Лазурит бе домакин на първия етап на конкурса - тест драйвът на всички коли - кандидати.

Немската премиум марка в авторепаратурата Glasurit представи ново поколение ЛОС безцветни лакове серия 600, които заменят съществуващата продуктова серия.

Новите лакове са разработени, за да задоволят цял спектър от изисквания на автосервизите в отговор на високите критерии на техните клиенти. Използват се универсално, съхнат изключително бързо, предлагат силен гланцов финиш и са извънредно устойчиви на надраскване.

Страница 1 от 3

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).