Menu

Немската премиум марка в авторепаратурата Glasurit представи ново поколение ЛОС безцветни лакове серия 600, които заменят съществуващата продуктова серия.

Новите лакове са разработени, за да задоволят цял спектър от изисквания на автосервизите в отговор на високите критерии на техните клиенти. Използват се универсално, съхнат изключително бързо, предлагат силен гланцов финиш и са извънредно устойчиви на надраскване.

През октомври Лазурит 94 отбеляза двадесет годишния си юбилей на българския пазар и посрещна първите си гости в новопостроения Лазурит център.

Като представител на немския концерн Glasurit/BASF и член на Германо-българската индустриално-търговска камара, компанията е предпочитан партньор на почти всички вносител на автомобили и големите сервизи в страната.

С над 200 риби между половин и два килограма от видовете шаран и амур, лидерът в авторепаратурния бранш у нас Лазурит '94, зариби езерото Панчарево край София през изминалия уикенд. Кампанията е част от програмата на фирмата за опазване на околната среда. Акцията бе осъществена от автобояджии и приятели, заедно със семействата им, в партньорство с риболовен клуб „Балканка“. Целта на събитието бе да се допринесе за увеличаване на популацията и запазването на екоравновесието в езерото.

Страница 1 от 3

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).
Научете повече Приемам