Menu

Международен тренировачен център

REFINISH COMPETENCE CENTER – RCC

Новият международен тренировачен център на Лазурит’94 разширява световната мрежа от центрове за обучение на Glasurit (Refinish Competence Centers – RCC) и дава възможност на нашите клиентите и партньори да се научат да прилагат до съвършенство най-новите авторепаратурни продукти и технологии. Процесът на сертифициране отне над 3 месеца - за да отговорим напълно на стандартите на Glasurit както по отношение на база, позициониране на работните зони, безопасност, оборудване и материали, така и като дизайн и възможности на тренинг програмите, които RCC центровете предоставят.

Glasurit разполага с тренировачни центрове в различни държави по света – от Австралия, и Китай, през САЩ до Франция и Германия. Мрежата включва повече от 50 центрове за обучение, където бояджиите практикуват работа с авторепаратурни бои. Сега, със сертифицирането на тренировачния ни център като международен Refinish Competence Center, издигаме качеството на обученията, които предлагаме на ново по-високо ниво, откривайки възможности и за повече специалисти в автобранша не само от България, но и от цяла Югоизточна Европа.

Тренинги в премиум среда

Центърът е оборудван с последните модели авторепаратурна техника и инструменти от водещите фирми в бранша. Тук нашите клиенти могат да изпробват в работни условия актуалните модели оборудване, инструменти и продукти от производители като Glasurit, 3М, SATA, Festool, IRT-Systems, Drester, Sagola, Betag Innovation, Facdos и др., чиито продукти успешно представяме на българския пазар. Различните обучения се фокусират върху увеличаване на производителността, ефективността и конкурентността на автосервизите. Програмите са гъвкави, на модулен принцип, което позволява пълното им адаптиране както към специфичните нужди за обучение на клиентите, така и към нивото на умения на всеки бояджия или тенекеджия.

Първи в овладяването на последните технологии

С RCC центъра предлагаме уникална възможност за обучение, практика в реална работна среда и овладяване на съвременните продукти и технологии в авторепаратурата. Към обученията за работа с премиум покритията на Glasurit сега добавят и обучения за модерни методи за каросерийни ремонти, в това число алуминий, карбон и PDR-ремонти.

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).