Menu

Център за професионално обучение

През годините компанията ни превърна в своя отличителна характеристика инвестициите в продължаващо обучение, усъвършенстване на уменията и подобряване на квалификацията на специалистите в бранша. Специализирани обучения, консултантски услуги и демонстрации за всички участници в авторепаратурния процес – автобояджии и автокаросерийни специалисти, мениджъри и застрахователни компании – са част от портфолиото услуги, които предлагаме на клиенти и партньори.

От 2014 година Лазурит 94 е лицензиран Център за професионално обучение на автобояджии и автокаросерийни специалисти (лиценз № 2014121143 от НАПОО).

Първото обучение по специалността Автобояджийство организирахме през същата година в сътрудничество с ПГТЕ „Хенри Форд“. Като пилотен проект във връзка с 20 годишния юбилей на фирмата стартира и социален проект в сферата на образованието: 20 младежи от цялата страна получиха безплатно професионално обучение и подкрепа от Лазурит 94 и партньорски автосервизи при намиране на работа.

Концепцията на Лазурит ЦПО е да предостави ефективно обучение, създавайки истински професионалисти в света на авторепаратурата. За нас, както и за нашите партньори-сервизи, най-важни са практическите умения. Затова, залагаме на „учене чрез правене“, давайки стабилни теоретични познания, съчетани с практически опит в реални работни условия и със съвременни продукти и технологии.

Можем да подкрепим проактивните и успешни наши курсисти, предлагайки им индивидуално съдействие за кариерно развитие: консултации за възможностите за развитие в бранша, съдействие за подготовка на документи за кандидатстване за работа, съвети в подготовката за интервю за работа.

Лазурит ЦПО предлага обучения за първа степен на професионална квалификация за професиите:

01

Автобояджийство, код 5251201

Продължителност на програмата: 3 месеца | 320 уч. ч., от които 100 часа теория и 220 часа учебна и производствена практика
02

Автотенекеджийство, код 5251202

Продължителност на програмата: 3 месеца | 321 уч. ч., от които 126 часа теория и 196 часа практика

Сертифициране: Завършилите пълния курс на обучение и преминали успешно Държавен изпит /в писмена и устна форма/, получават Свидетелство за първа степен на професионална квалификация по съответната специалност.

 

Центърът за професионално обучение може да организира, по заявка на клиента, обучение по конкретен модул. Обученията към ЦПО се обявяват в индикативния план-график в началото на всяка година и стартират при събиране на група от мин. 7 желаещи.

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).