Menu

Profit Manager Pro

софтуер за бояджийното и склада

Професионалният софтуер за оптимален мениджмънт на цветовете и материалите е идеалният мениджмънт-инструмент за повишаване на капацитета във вашия сервиз.

От просто търсене на цвят до цялостно управление на автосервиза, софтуерът GLASURIT PROFIT MANAGER помага на сервизите да оптимизират работните си потоци от 2003 г. Със своите изпитани и лесни за използване функции, той улеснява управлението на цветовете и материалите и позволява прецизна калкулация на разходите. Над 8 000 автосервиза в 30 страни използват PROFIT MANAGER, за да контролират и управляват всяка стъпка от бояджийския процес.

Софтуерът се предлага в три различни версии, според нуждите и капацитета на сервиза, всяка от които надгражда възможностите на предишната: Profit Manager Starter (за малки автосерзиви, които искат да опитат софтуерно управление на цветовете), стандартната версия и профeсионалната - Profit Manager Pro.

Екипът ни може да ви подкрепи при избора на вариант с правилните за вас компоненти, да инсталираме избрания софтуер и да обучим служителите, които ще използват програмата.

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).