Menu

Проектиране на процеса – ново строителство или реконструкция

Зад всяка успешна компания стои обещаващ план!

Планирате да откриете автосервиз или искате да разширите вашия? Нашите експерти могат да предложат консултация и подкрепа при проектирането на бъдещия сервиз. Ще комбинираме вашата визия с нашия опит, за да получим дизайн, който да отговаря на всички ваши изисквания, с изцяло оптимизирани процеси на работа. Като консултанти можем да гарантираме ефикасното организиране на работното пространство, оптималния подбор на техника и инструменти, в добър баланс с работната ръка.

Цел на предлаганата услугата „компютърно проектиране на автобояджийски и тенекеджийски сервизи“ е да подкрепим настоящи или бъдещи клиенти на Glasurit в България при организиране на работните места, съобразени с процесите на подготовка и боядисване. Процесът е партньорски: заедно със сервиза се фокусираме върху постигането на ефективност и висока продуктивност в бъдещата работа. Проектите се изготвят в няколко варианта по задание от клиента от обучен в Glasurit специалист на база на богатия опит на немските ни колеги.

Заедно с проекта клиента получава и предложение за оборудване на сервиза с техника от най-реномираните фирми в бранша. Комплексното предложение за оборудване е предпочитано от клиентите, защото освен ноу-хау те получават и най-добрите търговски отстъпки от нашата компания, а също и допълнителни отстъпки от производителите на техника, които по време на изработката на проекта са в постоянна комуникация с нас.

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).