Menu

БОНУС-ТОЧКИ С ЛАЗУРИТ

fb_fina-points.jpg

Програмата „Бонус-точки с Лазурит“ е нашият начин да ви благодарим за това, че ни подкрепяте във въвеждането на електронната система за подаване на заявки. Чрез нея оптимизираме времето си на работа и намаляваме грешките, които можем да допуснем при обработването на заявките, подадени по телефон.

Програмата е начин да кажем благодаря и за това, че споделяте перфекционизма ни в работното ежедневие. Защото знаем, че след добре свършената работа идва заслужената почивка. Затова всичко, което предлагаме в тази програмата, e израз на нашата грижа за вашето специално време за почивка. За да е повече, по-комфортно и споделено с вашите близки!

Участието в програмата е персонално и не се отразява върху други промоции или отстъпки, които Лазурит’94 предлага на автосервите. 

Често задавани въпроси

Кой може да се включи?

В програмата „Бонус-точки с Лазурит“ вземат участие само автосервизи, които подават към Лазурит’94 АД своите заявки за поръчка на материали онлайн. Стимулираме участието на служители, които подават заявките (бояджии, колористи или други, в зависимост от установения в автосервиза ред).

Нямам достъп до web платформата за онлайн заявки на стока, мога ли да получа?
Как работи програмата?
Каква е наградата?
Как се поръчва и получава подаръка?
Какво се случва, когато заявките се изпращат от няколко души от един автосервиз?
Има ли други изненади?

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).