Menu

Автобояджии

RP1 | Процес на ремонтно боядисване за начинаещи

Описание: Семинарът има за цел да даде на начинаещия персонал основни познания относно процеса на боядисване, продуктите и тяхната правилна употреба в сервиза. Обучението е особено полезно за работници без опит в автобоядисването или употребата на материали Glasurit.

Цел: Да се запознаят участниците с процеса на боядисване и да получат общи познания относно продуктите и инструментите използвани в сервиза.

Продължителност: 2 дни

РЕ1 | Основно обучение в процеса на автобоядисване

Описание: Целта на това обучение е да запознае обучаемите с цялостната продуктова гама на Glasurit и правилното й използване в сервиза. Обучението е подходящо най-вече за служители с малък опит в пребоядисване или използването на продукти с марката Glasurit.

Цел: Правилна употреба на Glasurit Ratio - системите /вътрешен линк към менюто/ при различни условия на приложение в съчетание с подходящ процес на предварителна подготовка, за да се гарантират първокласни резултати при боядисване и висока степен на сигурност при работа.

Продължителност: 3 дни

PE2 | Междинно обучение в процеса на автобоядисване

Описание: Този курс за напреднали автобояджии дава по-задълбчен поглед в процеса на боядисване, с особен акцент върху възможностите за подобряване на производителността.
Обучението се състои от практически упражнения, насочени към изграждането на покритието с материали на Glasurit.

Цел: Увеличаване на ефективността и подобряване на методите на работа чрез правилно анализиране на ремонта и оптимизиране на материалите и времето, използвани за боядисване.

Продължителност: 4 дни

PE3 | Обучение в процеса на автобоядисване - Експерти

Описание: Това обучение за професионалисти предоставя задълбочен поглед върху специални продукти и техники за прилагане, със специален акцент върху оптимизация на производителността.

Цел: Участниците умеят да боядисват с бои и лакове със специални ефекти, като например 3-слойни покрития, специални ефектни цветове и матови безцветни лакове.
Имат общо познания относно основните фактори, влияещи на ефективността в Сервизът.

Продължителност: 3 дни

PS1 Spot Repair | Обучение в процеса на автобоядисване – Специалисти

Описание: Това обучение разяснява кога Spot repair може да бъде прилаган ефикасно и дава информация относно цялостното протичане на процеса на осъществяване на бърз ремонт на малоразмерни повреди.

Цел: Да се научат обучаемите как да избират подходящия метод на ремонт. Да са запознати с най-продуктивния и ефективен начин за поправка на малки щети по автомобилите, като използват подходящото оборудване и продукти, за да се постигне перфектен резултат.

Продължителност: 2 дни

PS4 Smart Repair | Обучение в процеса на автобоядисване – Специалисти

Описание: Това обучение дава възможност на участниците да извършват малки до средни ремонти по най-бързият и ценова ефикасен начин, чрез определянето и използването на правилните процеси и продукти. В този контекст, бърз ремонт е процес за извършване на бързи и ефикасни ремонти на 1-3 детайла.

Цел: В края на семинара участниците са в състояние да изпълняват бързи ремонти на площ от прибл. A5 и максимум 2-3 детайла. Запознати са с най-бързия и ефикасен процес, материали, смесване на цвят, продуктите свързани с боядисването и методи необходими за извършване на малки ремонти с качествен резултат.

Освен това участниците ще знаят кои комбинации на бои (втвърдители, разредители, грундове, фюлери и финишни покрития) и методи на сушене (ИЧ) най-добре отговарят на типа, размера и разположението на ремонта, както и правилното използване на свързаните с боядисването продукти.

Продължителност: 2 дни

Колористи

СЕ1 | Обучение колористика – въведение

Описание: Това обучение е специално за запознаване с цветовете, въздействие върху цветовете и коректна употреба на инструментите за определяне на цвета. Семинарът се състои основна в практически упражнения фокусирани в използването на системите бои на Glasurit.

Цел: Основни познания за цветовете. Осигуряване на висок процент точност при бързото определяне на нюанса на цвета и тониране ако е необходимо, правилно използване на наличните инструменти за определяне на цвят от Glasurit. Разбиране на влиянието което оказва цвета на основата върху цветът на автомобила. Правилно нанасяне на уни-цветове с директен гланц.

Продължителност: 2 дни

СЕ2 | Обучение колористика – напреднали

Описание: Това обучение за напреднали осигурява по-задълбочен анализ на цветовете и физиката на цветовете, като се поставя специален акцент върху оптимизиране на процесите. Семинарът предлага комплексна информация относно физиологичните възприятия на човешкото зрение и пигментните въздействия.

Цел: Повишаване на сигурността при намиране на точният цветен нюанс. Разбирането и решаване на сложни цветови разлики, при различни условия.

Продължителност: 3 дни

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).